AÖF Kamu Yönetimi Çıkmış Sınav Soruları

Açıköğretim fakültesi kamu yönetimi çıkmış sorular paylaşımlarını indirebilirsiniz. Öncelikle AÖF 1, 2, 3, 4 sınıfların derslerini içeren ara sınav ile finallere çalışabilirsiniz. Böylece gireceğiniz yeni sınavlarda geçen sene çıkan sorulara bakarak daha iyi notlar elde edebilirsiniz.

Sadece çıkmış sorular kamu yönetimi bölümünü bitirmeniz için yeterli olmayacaktır. Mezun arkadaşlarımızın notlarından faydalanın, bunları Google' da aratarak bulabilirsiniz. Dersler çok zor olmadığı için düzenli çalışan her öğrenci sınıfını rahatça geçecektir. Tabi bunun için konulara çalışmanız gerekecektir.

Geçmiş yıl sorularını indirmek için buraya tıklayın. Sorumlu olduğunuz dersler hangi sınıfta ise paylaşımlara buradan ulaşabilirsiniz. Sınav kitapçıklarını her ortamdan istediğiniz zaman çalışabilirsiniz.

Sınava az bir süre kala ders çalışmaya başlamayın çünkü konular ve ders sayısı fazla olduğu için hazırlıklarınızı erkenden yapmanız size çok fayda sağlayacaktır. Sınavların ne zaman başlayacağını sınav tarihleri konusundan öğrenebilirsiniz.

Son konular :