Açıköğretim Çıkmış Sınav Soruları ve Cevapları

AÖF çıkmış sorular ve cevapları güz dönemi ve bahar dönemi PDF olarak indirebilirsiniz. Açıköğretim Fakültesinin her yıl yaptığı ara sınav ile final soru kitapçıklarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Açıköğretim sınav soruları, sınav hazırlığı yaparken elinizin altında bulunması gereken son derece etkili kaynaklardan biridir. Çünkü benzer sorular yine gelebilir hatta aynıları çıkabilir. Ders kitaplarınızdan ünitelere çalışırken hangi konudan nasıl soru geleceğini çıkmış sorulara bakarak rahatça öğrenebilirsiniz.

Çıkmış sorular tekrar çıkar mı?

Anadolu Üniversitesi öğretim üyeleri yani sınav komisyonundakiler bazı bölümlere ait derslerde cömert davranıyorlar. Bazı bölümlerde ise aöf çıkmış sorular çok sık gelmiyor. Yeni açılan bölümler bu konuda örnek olabilir, bu yüzden ders kitaplarınızdaki ünite sonundaki örnek sorulara çalışanız.

Son yıllardaki güncel sorulara e-kampüs sitesinden kendi şifrenizle giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Ayrıca ders kitapları ve ünite özetleri gibi kaynaklara da buradan bakabilirsiniz.

Kitabı hiç açmadım çıkmış sorular yeterli olur mu?

Açıköğretim örgün gibi olmadığı için günlük hayatımızda iş ve yoğunluğumuzdan dolayı yeterince ders çalışmaya fırsat bulamıyoruz. Bu konuda yapılması gereken tek şey çıkmış sorular ve kısa notlara çalışmak. En azından son gayretimizi bu şekilde gösterebiliriz.

Sadece sorulara güvenerek sınava girmek bizi hayal kırıklığına uğratabilir. Çünkü tekrar çıkacak soru adeti çok fazla olmayacaktır. Bu yüzden sınav haftasına girerken derslerinize göz atmanızda fayda olacaktır. Sınavda başarılar dileriz.

Son konular :