AÖF e-Kampüs Giriş

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ders içerikleri ilgili birçok şeyi AÖF e-Kampüs sitesinde bulabilirler. Siteye giriş yapmak için https://ekampus.anadolu.edu.tr bağlantısını kullanabilirsiniz. Dilerseniz e-devlet şifrenizle veya öğrenci şifrenizle mobil, telefon uygulamadan veya bilgisayarınızdan giriş yapabilirsiniz.
aöf e kampüs giriş ekranı
e-kampüs sayfasında ders kitaplarını, çıkmış sınav sorularını ve yardımcı kaynaklarını PDF olarak indirebilirsiniz. Öğrencilerin ders kaynaklarıyla ilgili en çok merak ettiği konu da dersler ne zaman açılacak sorusudur.

Kayıt işlemlerinin süresi bittikten sonra kendi sayfanızda seçtiğiniz dersler eklenecek buradan ara sınav ve final sorularına ulaşabilecekseniz. Bunun yanında test soruları, kısa ders notları, konu özetleri ve en önemli kaynağınız olan ders kitaplarına ulaşabilecekseniz.

Sınavlara günler kala sınav giriş belgesini buradan indirebilirsiniz. Son günlerde yoğunluk yaşanabiliyor bu yüzden site açılmıyor veya geçici süre ulaşılamıyor. Ara ara deneyip giriş yapmanız gerekebilir.

Son konular :