AÖF Çalışma Ekonomisi Çıkmış Sınav Soruları

Çalışma ekonomisi çıkmış soruları ve cevapları 1, 2, 3, 4 sınıfa ait kitapçıkları paylaşıyoruz. Açıköğretim Fakültesi çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümüne ait soruları tekrar çalışmalısınız. Tekrarları yine çıkabilir bu yüzden size katkısı olacaktır.

ÇEKO soruları sınavlarda çok katkı sağlayacaktır. Derslerinize çalışırken son olarak bu soruları çözmelisiniz. Ders notları ve kısa özetlerden sorumlu olduğunuz derslere çalışın. Çok okunan bir bölüm olduğu için yardımcı kaynak bulma konusunda çok uğraşmayacaksınız.

Ayrıca e-öğrenme sayfası derslerinizle ilgili yaprak test, deneme sınavı, video konu anlatımları, ünite özeti gibi birçok kaynağı sunuyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sitesinden bu paylaşımlara ulaşabilirsiniz.

Geçmiş yıla ait çalışma ekonomisi soru ve cevapları konumuzdan içeriklerimizi güncel olarak takip edebilirsiniz. Kitaplarınızdan derslerinizi kısaca özetleyin sınav haftası bu notları tekrar ederseniz, çok faydalı olacaktır.

Sorular ara sınav ve final olarak eklenmiştir. Hangi sınıfta okuyorsanız sitemizden ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Gerek duyarsanız PDF dosyalarını cep telefonu ve tablete yükleyebilirsiniz.

Son konular :

1 comments :

hani nereden indiriyoruz indirme bağlantısı yok

Yanıtla