E-Kampüs PDF Çıkmış Sınav Soruları İndirme (Destek)

Eskiden tüm bölümlere ait aöf çıkmış sorular herkesin erişimine açıkken son yıllardaki yeni düzenlemeyle birlikte sadece sorumlu olduğunuz bölümün derslerini görebiliyorsunuz.

E-Kampüs sayfasına giriş yaptığınızda o dönem seçtiğiniz derslerin sorularını ve ders kitapçıklarını görebiliyorsunuz, bunun dışında başka bölüm veya derslere ait içerik göremiyorsunuz. Böyle olunca bir sonraki yıl sorumlu olacağınız derslerin sınav sorularını bakma şansınız olmuyor.

E-Kampüs'den Çıkmış Sınav Soruları İndirilir?

E-Kampüs sayfanızdan seçtiğiniz dersin ara sınav (vize) final (dönem sonu) ve yaz okulu gibi o derse ait tüm sorular mevcuttur. Soruları görüntüleyip PDF ekranından bilgisayarınıza indirdiğiniz dersleri aofsinavmerkezi@gmail.com mail adresinden bize ulaştırabilirsiniz.

aöf e kampüs soru indirme Eksik soruların PDF dosyalarını yüklerseniz diğer öğrencilerin de faydalanmasında katkı sağlayacaksınız. Böylece geniş bir soru havuzu oluşturup herkesin faydalanmasını sağlayacağız.

Sitemizdeki sorular ücretsiz olarak PDF formatında sizlere sunulmuştur. Vermiş olduğunuz bağlantılar Google Drive kayıtlı olduğu için güvenilir ve sorunsuz indirme yapabileceğiniz bağlantılardır.

Fakat son yıllara ait sorular ne yazık ki mevcut değildir. Bu yüzden kendi ekranlarınızdan ulaşabildiğiniz soruları bize ulaştırabilirseniz bizde sayfamızda yayınlamak isteriz.

Son konular :