AÖF Bahar Dönemi Çıkmış Final Soruları İndir

AÖF çıkmış final soruları ve cevapları bahar dönemi olarak PDF formatında indirebilirsiniz. Açıköğretim 2013, 2014, 2015 yıllarına ait bahar dönemi final soruları 1, 2, 3, 4 sınıf / bölüm şeklinde eklenmiştir.

Adalet, ilahiyat, işletme, kamu yönetimi, maliye, sosyal hizmetler, sosyoloji, tarih gibi önlisans ve lisans bölümlerinin tüm derslerinden oluşan dönem sonu soru arşivimiz ile sınavda bir adım öne geçebilirsiniz.

Final sınavı sorumlu olunan üniteler ele alındığında zor geçmesi muhtemel bir imtihandır. Bu yüzden bahar döneminde gireceğiniz dönem sonu sınavı öncesi çıkmış sorular çok önem kazanmaktadır. Çünkü bunlar tekrar gelebilir, bizde bunlardan faydalansak fena mı olur.

Geçmiş yılda en çok hangi konulardan çıkmış bunları tespit edin. Bu analizi iyi yaparsanız konuları çalışırken nereden soru geleceğiniz az çok tahmin edebilirsiniz.

Önemli bir konu da ara sınav sorularıdır. Arkadaşlar her iki sınavın kitapçıkları aynı anda indirip çalışın çünkü sorumlu olduğunuz konular 2 sınavda da geçerli olduğu için önemlidir.

Şimdi zaman kaybetmeden buradan indirebilirsiniz. Yukarıda bahsettiğimiz gibi ara sınav ve final sorularına birlikte indirin. Ne kadar fazla çözerseniz o kadar yararınıza olacaktır.

Son konular :