AÖF İşletme 4. Sınıf Çıkmış Sorular İndir

AÖF işletme 4. sınıf çıkmış sorular ve cevapları sorumlu olduğunuz dersleri geçmenizde yardımcı olacaktır. Öncelikle ara sınav ve final sorularını aynı anda çalışın. Güz dönemi veya bahar dönemi hangi yarıyılda iseniz geçmiş sınavları çözmelisiniz.

Sadece çıkmış sorular ile yetinmeyin ders notları gibi yardımcı kaynaklardan faydalanın. Yeterli zamanınız yok ise sınava günler kala soruları indirip hızlı bir şekilde göz atabilirsiniz. Belki şansınıza sınavda yine aynı sorular gelir.

Sizi zorlaması muhtemel dersler güz döneminde Denetim ve Türk Vergi Sistemi olabilir fakat konuları bildiğinizde kolay gelecektir. Bahar döneminde finansal tablolar analizi dersinde zorlanabilirsiniz.

Bölüme ait geçmiş yılda çıkan soruları buradan indirebilirsiniz. Sınavdaki kitapçıkların aynısıdır. Cevaplarda dosyanın içindedir. Hangi dönemi istiyorsanız o linkten indirme işlemi yapınız.

Eğer sınavda sorumlu olacağınız dersleri henüz bilmiyorsanız işletme 4.sınıf dersleri konumuzdan gireceğiniz sınavda nereye kadar çalışacağınızı öğrenebilirsiniz.

Son konular :