AÖF İslam Kurumları ve Medeniyeti Çıkmış Sorular İndir

AÖF İslam kurumları ve medeniyeti çıkmış sorular ve cevapları 2013 2014 yılı itibariyle ücretsiz indirebilirsiniz. Açıköğretim bahar dönemi ara sınav ve final sorularında bu dersi geçmeniz için İslam kurumları ve medeniyeti ders notları kitabı PDF olarak e-öğrenme sayfasından ulaşabilir ayrıca en önemlisi sınav sorularına çalışabilirsiniz.

İslam kurumları ve medeniyeti konu anlatımı ile birlikte çıkmış sınav soruları ve konu özetlerine kesinlikle çalışınız. Video anlatım ve konu özeti ile sınavlara hazırlanabilirsiniz. Kitabınızda ünite sonlarında yer alan deneme sorularını da çözünüz. Elinizde ne kadar çok alternatif kaynak var ise sınavdaki başarınız olumlu yönde iyi olacaktır.

aöf çıkmış sorular indir
Bahar dönemi ara sınav ve dönem sonu sınavlarında çıkmış geçmiş yıl sorularını aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Takıldığınız yerde yorum yaparak yardım alabilirsiniz.

AÖF çıkmış sorular ve cevapları gerçekten önemli bir kaynaktır. Önceki yıllarda çıkan soruların tekrar çıktığını duymuşunuzdur. Bu yüzden yeni kayıt olan öğrenciler ve eğitimlerine devam edenler geçmiş yıl sınav sorularına çalışmaları gerekir. Kredili sistem soruları çoğu açık öğretim bölümü için 2013 yılı itibariyle başladığı için ilk sorular 2013 yılına aittir. 2014 ve sonraki yılları sayfamızdan indirebilirsiniz.

İslam kurumları ve medeniyeti ara sınav sorularına buradan ulaşabilirsin.

Açık öğretim ara sınav ile final sorularına birlikte çalışmanızı tavsiye ediyoruz. İslam kurumları ve medeniyeti dersi ile kaynakları fırsat buldukça sayfamızda paylaşacağız. Lütfen çalışmalarını son güne bırakmayan 1 ay öncesinden kitabı açarsanız sınav haftası sizin yararınıza olacaktır. Çünkü 1 dersten sınava girmiyorsunuz diğer dersleriniz içinde zaman ayırmalısınız.

İslam kurumları ve medeniyeti final sorularına buradan ulaşabilirsin.

Cevapları nasıl kontrol edeceğim?
İndirdiğiniz dosyada ders kodları dosyasından ilgili dersin kodunu öğrenerek cevap anahtarından bakmanız gerekecektir. Soruları indirmek zorlananlar ilgili konuların altında yer alan video anlatımı izleyebilirler.

AÖF Sınav Soruları Önemi
Geçmiş yılda çıkan her soru bir sonraki sınavda tekrar çıkması muhtemeldir. Her bölümde gerek ara sınav gerek final sınavlarında eski sorular soruluyor. Kredili sistem yeni olduğu için eskisi kadar çıkmıyor çünkü dersler yeni ama şunu unutmayın bunların hepsi potansiyel bir soru bankasıdır.

Son konular :