AÖF 2014-2015 Ders Transferi ve Muafiyet Duyurusu

2014-2015 Öğretim Yılı ve Öncesinde Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin Ders Transferi ve Muafiyet Duyurusu

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II, Türk Dili I – II, Yabancı Dil I – II ve Temel Bilgi Teknolojileri I – II ders/dersleri için ders transferi ve muafiyet başvuruları ile ilgili açıklamalar aşağıdadır.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri dışında bir yükseköğretim programından mezun olan ya da yukarıda adı geçen ders/dersleri alıp başaran ve muafiyet talebinde bulunacak öğrenciler;

I. AŞAMA: www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Giriş Yapmak İçin Tıklayınız” bağlantısından T.C. Kimlik Numarası ve şifresi ile giriş yaparak “Muafiyet İşlemleri” menüsünde ilgili alanları 6 – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında doldurarak internet başvurusunu tamamlamalıdır.

II. AŞAMA: Muafiyet işlemleri için gerekli belge/belgelerini 6 – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında AÖF Bürosuna teslim etmelidir. Muafiyet işlemleri için gerekli belge/belgeleri teslim etmeyen ya da eksik teslim eden öğrencinin ders transferi ve muafiyet başvurusu kabul edilmeyecektir.

DERS TRANSFERİ VE MUAFİYET TALEP ETTİĞİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINDAKİ ÖĞRENİM DURUMU DERS TRANSFERİ VE MUAFİYET İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER
Mezun
  • Diploma Aslı ya da Onaylı Fotokopisi,
  • Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı ya da Onaylı Fotokopisi
belgelerinden herhangi biri
Kayıtlı
  • Onaylı Transkript (Not Durum Belgesi)
Kaydı Silinmiş
Lisans Programından Kaydını Sildirerek Önlisans Diploması Almış

Mezun öğrenciler yukarıda adı geçen derslerin tümünden,
Kayıtlı/kaydı silinmiş/lisans programından kaydını sildirerek önlisans diploması alan öğrenciler, alıp başarılı oldukları ders/derslerden ders transferi ve muafiyet talebinde bulunabilir.

Daha önce Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde kayıtlı iken yukarıda adı geçen veya bunlara eşdeğer ders/dersleri almış ve başarmış ya da mezun olmuş öğrencilerin kayıtlı olduğu programdaki muafiyet işlemleri, ilgili Fakülte tarafından yapılır.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde ÖSYM Öğrenci Numarası ile kaydı bulunan, T.C. kimlik numarası bulunmayan öğrenciler, muafiyet işlemleri için 6 – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında AÖF Bürosuna başvuracaklardır.

Son konular :