Açıköğretim Akademik Danışmanlık Hizmetleri

Danışmanlık hizmeti Açıköğretim Fakültesinin öğrencilere sunduğu yüz yüze eğitim imkanıdır. Yani bazı derslerin eğitimini örgünde okuyormuş gibi alabilirsiniz. Derslere katılmak isteyen öğrenciler, genel kuralların yanı sıra, hem Anadolu Üniversitesi hem de yüz yüze öğretim gördükleri üniversitelerin tüm disiplin kurallarına uymak zorundadırlar.

2015 – 2016 öğretim yılında Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilere yönelik yüz yüze verilen akademik danışmanlık dersleri başlama ve bitiş tarihleri şu şekildedir.

Güz Dönemi başlama tarihi 2 Kasım 2015 – Bitiş Tarihi 22 Ocak 2016
Bahar Dönemi başlama tarihi 5 Mart 2016 – Bitiş Tarihi 27 Mayıs 2016

Ders programları, Güz Dönemi için Ekim ayının son haftası içinde, Bahar Dönemi için ise Mart ayının ilk haftası içinde, derslerin yapılacağı binalarda, Açıköğretim Bürolarında ve bu internet sayfasında ilan edilecektir.

Merkezlere göre, hafta içi akşamları veya hafta sonları yapılan akademik danışmanlık dersleri için hiçbir ücret alınmamakta, öğrenci kimliği/öğrenci tanıtım kartı gösterilerek dersliklere girilebilmektedir. Akademik danışmanlık derslerine katılım zorunlu değildir. İlgili dönemlerin yarıyıl ders listesini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

AÖF Güz Dönemi Akademik Danışmanlık Dersleri 2015-2016

AÖF Bahar Dönemi Akademik Danışmanlık Dersleri 2015-2016

Hangi İllerde Eğitim Verilecek?
Açıköğretim Akademik Danışmanlık Hizmetleri, 2015 – 2016 öğretim yılında tüm iller ve 12 ilçe merkezinde (Alanya, Bandırma, Biga, Bozüyük, Çorlu, Elbistan, Fethiye, İnegöl, İskenderun, Nazilli, Polatlı, Erciş) yürütülecektir.

Bu hizmetler
İSTANBUL’da, Marmara Üniversitesi: Eczacılık Fakültesi – HAYDARPAŞA, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu – ANADOLUHİSARI, İşletme Fakültesi – BAHÇELİEVLER, olmak üzere 3 merkezde,

ANKARA’da, Ankara Üniversitesi: Hukuk Fakültesi – CEBECİ, Gazi Üniversitesi: Hukuk Fakültesi – BEŞEVLER,

İZMİR’de, Dokuz Eylül Üniversitesi: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi – BUCA, Yaşar Üniversitesi: Selçuk Yaşar Kampusu – BORNOVA, olmak üzere 2 merkezde

ESKİŞEHİR’de, Anadolu Üniversitesi: Açıköğretim Eğitim, Öğretim ve Danışmanlık Birimi Binası – Yunus Emre Kampusu Girişi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi – MEŞELİK KAMPÜSÜ, olmak üzere 2 merkezde yürütülecektir.

Son konular :