AÖF İşletme 1.Sınıf Ara Sınav Soruları ve Cevapları

Açıköğretim İşletme Fakültesi, AÖF 1.sınıf çıkmış soruları ara sınav olarak güz dönemi ile bahar dönemi şeklinde indirebilir, dilediğiniz zaman çalışabilirsiniz. İşletme 1.sınıf çıkmış sorular eski yıllardan günümüze kadar en yeni şekliyle eklenmiştir. Sınav sorularının ne kadar önemli olduğunu sizde iyi bilirsiniz.

Geçmiş yıl soruları ara sınavda tekrar çıkabilir bu yüzden çıkma ihtimalini düşünerek sorulara çalışmanızda çok büyük fayda vardır. Derslerinizi zaten biliyorsunuz, sorumlu olduğunuz üniteleri tespit ederek kendinize bir çalışma programı hazırlayın ve konuları özetleyin.

Sorumlu olduğunuz üniteleri İşletme 1.sınıf dersleri konusundan inceleyebilirsiniz. Çok zor dersler olmadığını için sınavlarınız rahat geçecektir.

Bahar dönemi işletme fonksiyonları dersine ait çıkan bir soru;

Çalışanları etrafında toplama, onları ortak amaçlar doğrultusunda güdüleme ve amaca yönelik davranışlar sergilemelerini sağlayabilmeyle ilgili kavram aşağıdakilerden hangisidir?

A) Motivasyon
B) Yöneltme
C) Liderlik
D) Yönetim
E) Koordinasyon

İşletme 1.sınıf güz ara sınav soruları konusundan PDF olarak tüm arşivimize ulaşabilirsiniz. Paylaşımlarımız ücretsizdir, Android ve İOS telefonlarınızdan da çalışabilirsiniz.

Son konular :