AÖF 2014-2015 Dersleri Ünite Sorumlulukları

Anadolu Üniversitesi Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemlerinin tamamlanmasının ardından, 2014-2015 yılı ile yaklaşan sınavlarımız için ders çalışmaya başlayabiliriz. Bunun için de önce, Ara Sınav ve Final sınavlarınızdaki derslerinize ait ünitelerin hangilerinden sorumlu olduğunuzu kontrol etmeniz gerekiyor.

Genel itibariyle; ders ünite toplam sayısının yarısı Ara Sınav, tamamı Dönem Sonu sınavı sorumluluk üniteleridir.

ÖRNEK: İşletme Bölümü – 1. Yarıyıl SOS113U-Davranış Bilimleri 1 dersi 8 üniteden oluşmaktadır. Ara Sınav için 1-4 ünitelerine, Dönem Sonu sınavı için 1-8 ünitelerine çalışmanız gerekmektedir.

Ancak bazı bölüm ve derslerde sorumluluk ünitelerinin Ara Sınav ve Dönem Sonu dağılımı değişmektedir. Bu yüzden emin olmak ve eksik/fazla ünite konusuna çalışmamak için Anadolu Üniversitesi web sitesinden güncel ders sorumluluk ünitelerine bakmanız gerekmektedir.

aöf ünite sorumlulukları

Yukarıdaki resmin üzerine tıkladığınız zaman açılacak Anadolu Üniversitesi resmi web sayfasından, kendi bölümünüze ait güncel ders sorumluluk ünitelerini ilgili sayfadan kontrol edebilirsiniz.

Kontrol işlemi sırasında Bölümünüze, ders kodu ve ders ismine ardından Ara Sınav (AS) ve Dönem Sonu (DS) ünite dağılımına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Son konular :